Herbalife

Herbalife

Herbalife

Herbalife

Herbalife Herbalife Herbalife Herbalife Herbalife  Herbalife Herbalife Herbalife Herbalife Herbalife Herbalife Herbalife Herbalife Herbalife Herbalife

 

 

 

Herbalifeline

a szív-és érrendszer támogatására

 

  • Régebben sokan csukamájolajat fogyasztottak, amivel fedezték napi tápanyagszükségletüket.

  • A tengeri ételek tagadhatatlanul egészségesek, de tanulmányok bizonyították, hogy az európai étkezési szokások gyakran nem használják ki ezeket a mesés tengeri étkek előnyeit. Ráadásul, ha nem megfelelő helyről származik a hal, a környezeti ártalmaknak köszönhetően kimondottan ártalmas lehet a húsuk az egészségünkre a nehézfémek miatt!

  • A Herbalifeline segítségével Ön is részesülhet a tenger gyümölcsinek előnyeiből és biztos lehet benne, hogy a természet legjavát kapja!

  • Ezt a termékünket azért fejlesztették ki, hogy segítsen megőrizni az izületek rugalmasságát, javítsa az agy működését, támogassa a szív és az érrendszer természetes működését, valamint segítsen különböző bőrpanaszok (pl. ekcéma) enyhítésében.

  • FIGYELEM! Nincs hal íze vagy halszaga, így az is fogyaszthatja, aki nem szereti a halat.

 

 

Legfőbb összetevők

Omega-3 zsírsavak

EPA

DHA

halolaj koncentrátum

kakukkfűolaj

szegfűolaj

borsmentaolaj

Tudta-e...

 

Az esszenciális zsírsavak hiányának egyik leggyakoribb jele a száraz bőr.

Az esszenciális zsírsavak tönkremennek hő hatására, vagy ha oxigénnel érintkeznek.

Ha csökkenteni kívánja káros zsírfogyasztását, ne fogyasszon sült ételeket, égetett vagy barna zsírokat, telített vagy hidrogenizált zsírokat, és napi étrendjét egészítse ki minőségi esszenciális zsírsav-kiegészítőkkel, pl. a HERBALIFELINE kapszulával.

 

Egészségügyi tények

Az esszenciális zsírsavak "jó" zsírok, amelyek jótékony hatással vannak szervezetünkre, főként a szívünkre, és esszenciálisak, mert a szervezetünk nem képes őket előállítani. Az Omega-3 és az Omega-6 két esszenciális zsírsav, amelyek pozitív hatással vannak szervezetünkre, ha mindkettő szintje kiegyensúlyozott. Tanulmányok szerint a nyugati étrend Omega-3 esszenciális zsírsavban szegény, és ez felborítja a zsírsavak mennyiségének egyensúlyát-ezért szükségünk van kiegészítésre.

 

 

 

 

 

Az Omega-3 esszenciális zsírsavak:

  • "Esszenciálisak, és mivel szervezetünk nem tudja megtermelni az Omega-3 zsírsavakat, így más forrásból kell biztosítani meglétüket.

  • Eicosapentaenoic savat (EPA) és docosahexaenoic savakat (DHA) tartalmaz, amelyet szervezetünk prosztaglandinokká alakít. Ezek a hormonszerű anyagok elengedhetetlenek bizonyos agyi funkciók-például a látás, a kondíció, a hangulat és a tanulási képességek-megfelelő működéséhez. Segítenek az egészséges koleszterinszint és a vér trigliceridszintjének fenntartásában is, így szinten tartják a vérnyomást, megőrzik az immunrendszer egészségét és megszüntetik a gyulladásokat.

  • Az alacsony reflux a lehető legalacsonyabbra csökkenti a halolaj-ízt emésztés közben.

  • Az apró, puha zselé-kapszula könnyen lenyelhető.

 

 

 

 

 

 

Független Herbalife tanácsadók

Vujicsity Viktória

Tel.: +3630/604-8837

E-mail: viki@herbasiker.hu

MSN: generation_h@msn.com

Barticsevity Danka

Tel.: +3630/473-1686

E-mail: danka@herbasiker.hu

Skype: dankaviki

Herbalife     Herbalife

Herbalife       Herbalife

Herbalife        Herbalife

Herbalife        Herbalife

Herbalife    Herbalife

*Az eredmény egyénenként eltérő lehet.

 

desing is copyright @ 2005 by veilside